Klik hier om te zoek op de website

De nestjes van Shabanou en Tresca
12-02-12

Efrem, de zoon van Uriah en broer dus van Etoile. Misschien kan hij ook zijn steentje bijdragen voor de instandhouding van de zilver Somali.

Kijk eens goed naar deze fotobewerking!
Donderdag 16 juni 2011

We zijn een heel stuk verder in de tijd. Zusje Diva woont nu in Griekenland, Flavia en haar mensen wachten met smart tot het suprelorinstaafje uitgewerkt raakt maar broertje Uriah heeft zijn genen al door weten te geven. Ik zet hier een recente foto van Flavia en van een dochter van Uriah.

[klik voor een uitvergroting]
De mooie Etoile in Frankrijk, dochter van Uriah.
[klik voor een uitvergroting]
Dochter Gaia is in Nederland gebleven en hier met haar huisgenootje op een show.
[klik voor een uitvergroting]
De prachtige (tante) Flavia. We hopen dat Flavia en haar nichtjes ooit een nestje krijgen.
[klik voor een uitvergroting]
En nog een keer: ze past beter op schoot dan haar vader, onze Maverick.
Zondag 16 augustus

Gisteren waren de kittens van Tresca voor het eerst echt jarig. Ik zeg tijdens hun opgroeien vaak voor de grap dat ze 'zoveel wekig' zijn wanneer ze er weer een levensweek bij hebben gekregen maar de jaren vieren is het echte werk. En ter gelegenheid hiervan stuurde het vrouwtje van Yalena deze foto. Wat een prachtig gezichtje! 

[klik voor een uitvergroting]
Maandag 10 augustus

Ik heb eindelijk de mooie foto's van Flavia (van Shabanou) en Fleurana (van Tresca) ingescand. Deze foto's zijn eind november gemaakt. Intussen zijn Flavia en broerlief Uriah én Fleurtjes zusje Yalena al op de Outsiderdag geweest en Fleur herself (hiernaast op de foto) is nu ingeschreven voor de kattententoonstelling in Schiedam begin september. Helaas ben ik nog niet zo handig met m'n nieuwe scan want de echte foto's zijn beter. Ze zijn gemaakt door Myrna die gespecialiseerd is in kaarten van super schattige jonge dieren. Onze dieren waren eigenlijk al veel te groot en ook nog eens veel te ondernemend om op de gewenste plek te blijven. Het was dus vooral katje opzoeken, oppakken, terugzetten, poging ondernemen, katje opzoeken etc.

Ik heb mooie foto's van de kittens die op de Outsiderdag waren. Die foto's moeten hier ook een plekje krijgen.

[klik voor een uitvergroting]
En deze drie zijn van Flavia.
[klik voor een uitvergroting] [klik voor een uitvergroting] [klik voor een uitvergroting]
Terug naar overzicht